Τι αυτοκίνητο κρύβει αυτό το Skyline Silvia;

Έχουμε δει πολλά εξαίρετα δείγματα βελτιωμένων αυτοκινήτων. Βέβαια για κάθε τέτοιο, υπάρχει ένα που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου κλάδου και του σκοπού που εξυπηρετεί σε κάποιες περιπτώσεις. Όπως αυτή του Skyline Silvia των φωτογραφιών.

Δείτε ακόμα: Πωλείται μοναδικό Viper, βελτιωμένο από την McLaren

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του ήθελε να διαφέρει και είχε για όνειρο την αγορά κάποιου γρήγορου Nissan. Όντας αναποφάσιστος μεταξύ της πισωκίνητης μαγείας της Silvia και της τετρακίνητης αποτελεσματικότητας του Skyline R34, επέλεξε τη «σολομώντεια»  λύση του εμπρός μέρους από το πρώτο και του πίσω από το δεύτερο. Φυσικά είναι ολοφάνερο πως δεν πρόκειται για κανένα από τα δυο μοντέλα, διαπιστώνοντας όταν κοιτάς την άδεια κυκλοφορίας πως πρόκειται για ένα Honda Civic Coupe Si! Το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί/«βεβηλωθεί» ώστε να θυμίζει τους πρωταγωνιστές των ταινιών «The Fast and the Furious» , με τα αυτοκόλλητα-φλόγες, το αγνώριστο εσωτερικό και την μπουκάλα νίτρο να αποτελούν εμπνεύσεις κατευθείαν από το κινηματογραφικό σύμπαν του Vin Diesel.

Διαβάστε επίσης: Οι… υπερβολές πληρώνονται. Toyota GT86 κόλλησε σε σαμαράκι (+video)

Το Honda Skyline Silvia πωλείται αυτή τη στιγμή, με 104.607 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Πόσα ζητάει ο υπερβάλλων σινεφίλ ιδιοκτήτης του; 8.500 δολάρια, αναφέροντας πως η τιμή είναι συζητήσιμη. Υπάρχει κάποιος που θα έδινε αυτά τα λεφτά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο;


Get it on Google Play Download on the App Store