To νέο Toyota Corolla Cross γίνεται «μοντελάκι»!

Ακόμα δεν προλάβαμε να δούμε το εργοστασιακό νέο Toyota Corolla Cross κι η Modellista φροντίζει να το αναβαθμίσει εξωτερικά!

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος κυκλοφόρησε δυο διαφορετικά πακέτα: το Aero Part Set και το Cool Shine Kit, μεταξύ των οποίων το πρώτο να είναι το πλέον εντυπωσιακό. Όσοι λοιπόν επιλέξουν το Aero Part πακέτο, θα προσθέσουν στο crossover μοντέλο ένα νέο εμπρόσθιο spoiler που χαρίζει πόντους αγριάδας στο Corolla Cross των 4,5 μ. μήκους. Στο προφίλ του αυτοκινήτου διακρίνονται τα προστατευτικά των φτερών που είναι στο ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο αμάξωμα, ενώ πίσω υπάρχει ένας νέος διαχύτης στο τελείωμα του προφυλακτήρα. Το πιο διακριτικό πακέτο Cool Shine περιλαμβάνει επένδυση χρωμίου στη μάσκα, στους πλαϊνούς αεραγωγούς και στις χειρολαβές του αμαξώματος.

Πέρα όμως από αυτά τα δυο προκαθορισμένα βελτιωτικά πακέτα, η Modellista προσφέρει και μια πληθώρα αξεσουάρ. Για παράδειγμα στην περίπτωση του Corolla Cross είναι διαθέσιμες νέες ζάντες 17 ιντσών με μαύρες και ασημί ακτίνες, ενώ για όσους θέλουν μεγαλύτερη διάμετρο τροχών υπάρχουν και 18άρες ζάντες με πιο περίτεχνο σχεδιασμό. Επιπλέον η Modellista μπορεί να εξοπλίσει το νέο ιαπωνικό μοντέλο με ηχοσύστημα της JBL, carbon επένδυση στις χειρολαβές για να αποφευχθούν οι γρατζουνιές, νέα LED φώτα στις πόρτες και πολλά ακόμα! Μέχρι στιγμής, όλα τα προϊόντα της Modellista για το Toyota Corolla Cross είναι διαθέσιμα στην Ιαπωνία και αναμένουμε την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις υπόλοιπες περιοχές διάθεσης.

Για την κίνηση του Corolla Cross διατίθενται δύο μηχανικά σύνολα 1.8 λτ., ένα υβριδικό σύνολο και ένα αμιγώς βενζίνης. Το γνωστό υβριδικό αποτελείται από το βενζινοκινητήρα των 1.8 λτ. ισχύος 98 ίππων στις 5.200 σ.α.λ. και με ροπή 142 Nm στις 3.600 σ.α.λ. και από ένα ηλεκτροκινητήρα 72 ίππων και 163 Nm ροπής. Η συνδυαστική ισχύς των 122 ίππων μεταφέρεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς τροχούς μέσω ενός e-CVT κιβωτίου. Το μοτέρ μόνο βενζίνης αποδίδει 140 ίππους στις 6.200 σ.α.λ., 170 Nm ροπής στις 3.900 σ.α.λ. και συνεργάζεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων (κίνηση μπροστά).

Get it on Google Play Download on the App Store