Το νέο Toyota Yaris με «προίκα» TRD & Modellista

Οι λάτρεις της ιαπωνικής μάρκας αναμένουν με αγωνία στην έκθεση του Τόκιο να δουν την πανίσχυρη έκδοση του GR Yaris, αλλά πέρα από το κορυφαίο αυτό μοντέλο, θα δουν και δυο ενδιαφέρουσες εκδόσεις που θα έχουν αξεσουάρ TRD και Modellista.

Στην μεγάλη έκθεση, εξέχουσα θέση θα κατέχουν τα δείγματα εργασιών των δυο μεγάλων εταιρειών, μια γεύση εκ των οποίων είχαμε πάρει δυο μήνες νωρίτερα!

Δείτε ακόμα: Κινητήρες – αποδόσεις του ιαπωνικού νέου Toyota Yaris

Τα βελτιωτικά πακέτα εμφάνισης TRD και Modellista καταφέρνουν να προσδώσουν μια πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση στο νέο Toyota Yaris. Το πλέον «άγριο»  είναι αυτό της TRD, όπου ξεχωρίζει το νέο bodykit. Αυτό περιλαμβάνει ένα αιχμηρό εμπρός spoiler, πλαϊνά spoiler, αλλά κι ένα πίσω προφυλακτήρα με έντονες ακμές. Όλα τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα περιλαμβάνουν κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ ξεχωρίζουν οι νέες ζάντες 16 ιντσών και τα αυτοκόλλητα με την καρό σημαία που εκτείνονται μέχρι τις πίσω πόρτες.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ακραίο Toyota Yaris GRMN με 300 ίππους!

Σε ότι αφορά το πακέτο Modellista, είναι πιο ήπιο εμφανισιακά συγκριτικά με αυτό της TRD, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπολείπεται σε δυναμισμό. Στο εμπρόσθιο τμήμα έχει τοποθετηθεί ένα spoiler στο κατώτερο σημείο του προφυλακτήρα, νέα side skirts, καθώς και ένα ακόμα spoiler στο πίσω προφυλακτήρα. Όλα προσφέρονται στο ίδιο χρώμα με αυτό του αμαξώματος και του ταιριάζουν κατάλληλα. Όμως, στην έκδοση Modellista έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στο εσωτερικό, όπου περιλαμβάνονται νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στο ταμπλό. Επίσης, ξεχωρίζει κι ο LED φωτισμός για την καμπίνα και το χώρο αποσκευών.

Get it on Google Play Download on the App Store