Το Skoda Karoq γίνεται σωστή «σαύρα»

Οι τάσεις της βελτίωσης τείνουν να ακολουθούν αυτές της αγοράς. Όταν τα περισσότερα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται είναι SUV, απολύτως λογικό για τους βελτιωτές να παρουσιάζουν τις αντίστοιχες προτάσεις. Το συγκεκριμένο Skoda Karoq, όμως, είναι υπερβολή.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Skoda Karoq 1.0 TSI 116 PS

Δημιούργημα του Rostislav Prokop, ο οποίος αρέσκεται στο να εκμηδενίζει την απόσταση από το έδαφος σε SUV και crossover, το κατάμαυρο Karoq φαίνεται πανέτοιμο να κατέβει σε αγώνες του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού. Οι προσθήκες στους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ έχουν αυξήσει το συνολικό πλάτος κατά αρκετά εκατοστά (ακριβές νούμερο δεν δίνει ο δημιουργός του), ενώ η νέα ανάρτηση κάνει το πάτωμα του αυτοκινήτου να ξύνει ουσιαστικά το έδαφος. Φυσικά ούτε λόγος για εκτός (ή ακόμα και εντός) δρόμου δυνατότητες, με το εσωτερικό των θόλων σχεδόν να ακουμπά τα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά, που αγκαλιάζουν τις 20αρες ζάντες αλουμινίου.

Στα πλαίσια της αγωνιστικής εμφάνισης, ο εμπρός προφυλακτήρας είναι εξ ολοκλήρου νέος και φιλοξενεί ένα εξαιρετικά ευμέγεθες splitter, κάτι που ισχύει και τον διαχύτη στο πίσω μέρος του τσέχικου crossover, στο οποίο δεσπόζουν οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Διαβάστε επίσης: Aπίστευτη μετατροπή Skoda Octavia RS σε Audi RS 3!

Κάτω από το καπό δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν μετατροπές, όμως δεδομένου πως έρχεται Karoq RS με 300 άλογα, ο 2λιτρος TSI θα του πήγαινε «γάντι».


Get it on Google Play Download on the App Store