Το VW Amarok γίνεται σωστό κτήνος

Οι Γερμανοί της Delta 4×4 αποφάσισαν να μετατρέψουν το VW Amarok σε «οδοστρωτήρα» παντός εδάφους, με το όνομα Beast να προϊδεάζει ιδανικά για τους προσανατολισμούς του βελτιωμένου αγροτικού

Σύμφωνα με τους ανθρώπους πίσω από το θηριώδες pick up, η μετατροπή απευθύνεται στους άντρες που μεγάλωσαν με ματωμένες μύτες και γδαρμένα γόνατα, εκείνους που δεν έχουν πρόβλημα να συνδεθούν με το παιδί που κρύβεται μέσα τους.

Δείτε ακόμα: H Carlex Design κάνει το VW Amarok «τανκ»

Δεν χρειάζεται πάνω από μια ματιά για να αντιληφθεί κανείς πως το συγκεκριμένο Amarok έχει μεταλλαχθεί. Η απόσταση από το έδαφος είναι μεγαλύτερη κατά 25 ολόκληρα εκατοστά, χάρις στο κιτ ανύψωσης και τα αμορτισέρ της Bilstein. Οι προσθήκες στα φτερά έχουν αυξήσει το συνολικό πλάτος κατά 20 εκατοστά, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ανάλογα bull bar και οι μπάρες στην οροφή, συνοδείας προβολέων LED. Οι νέες ζάντες της KlassikB φτάνουν τις 20 ίντσες, με το πέλμα των αμιγώς χωμάτινων ελαστικών της Yokohama να φτάνει τα 350 χλστ!

Στην υπερκέραση κάθε εμποδίου, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συνδράμει τα μάλα ο 3λιτρος V6 TDI των 224 ίππων και 550 Nm ροπής, ο οποίος -όλως περιέργως για την έκταση των υπόλοιπων μετατροπών- έχει μείνει απαράλλαχτος.

Διαβάστε επίσης: Τούρκοι σε κόντρες με κορυφαία V6 αγροτικά (+video)

Για όσους τώρα ενδιαφέρονται να μετατρέψουν το δικό τους Amarok σε κτήνος, έχουμε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο: μόνο οι τροχοί κοστίζουν 4.500 ευρώ, η ανάρτηση 3.800 (2.000 το κιτ ανύψωσης και 1.800 τα αμορτισέρ της Bilstein), οι προσθήκες στα φτερά 2.200 και το bullbar με τα LED στον εμπρός προφυλακτήρα 1.100. Συνολικά, φτάνουμε στις 15.000 ευρώ.


Get it on Google Play Download on the App Store