Toyota Supra HyperBoost Edition: Κτήνος 750+ ίππων!

Δεν σταματούν οι προτάσεις βελτιώσεων με βάση τη νέα Toyota Supra, όπως είναι αυτή η Supra HyperBoost με απόδοση άνω των 750 ίππων και με ανθρακονημάτινο bodykit. Η συγκεκριμένη Supra αναπτύχθηκε μαζί με την ομάδα NASCAR του Rutledge Wood και φέρει πάρα πολλές αλλαγές.

Δείτε ακόμα: Πωλείται σμπαραλιασμένη Toyota Supra (+video)

Το εντυπωσιακό bodykit που έχει τοποθετηθεί αποτελείται από 20 διαφορετικά κομμάτια, τα οποία φαρδαίνουν αρκετά το ιαπωνικό μοντέλο και ειδικότερα στο πίσω τμήμα του, όπου εκεί -εκτός άλλων- ξεχωρίζει και η τεράστια αεροτομή. Η οροφή έχει αντικατασταθεί κι αυτή, μιας και έχει τοποθετηθεί μια carbon, ώστε να μειωθεί ακόμα περισσότερο το συνολικό βάρος του αμαξώματος, αλλά και το κέντρο βάρους. Τέλος, έχουν τοποθετηθεί διαιρούμενες ζάντες 20 ιντσών της Lightspeed Racing, με ελαστικά επιδόσεων Continental Extreme Contact Sport. Συνδυαστικά με την ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW προσφέρουν στην πανίσχυρη Supra εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Κτηνώδης Toyota Supra από την TRD

Τη βελτίωση του κινητήρα ανέλαβε η LL17 Motorsports σε συνεργασία με την Boost Logic. Οι μηχανικοί κατόρθωσαν να βγάλουν από τον turbo 3λιτρο κινητήρα περισσότερους από 750 ίππους. Για το project αυτό, έχει τοποθετηθεί μια νέα πολλαπλή εξαγωγής ώστε εκεί πάνω να «πατήσει» το kit βελτίωσης της Boost Logic. Αλλαγμένο είναι και το υπόλοιπο σύστημα εξαγωγής, από το downpipe έως και το τελικό τιτανίου.

Get it on Google Play Download on the App Store