Βελτιωμένη BMW M4 CS με τελική 320 χλμ./ώρα (+video)

Ο βελτιωτικός οίκος G-Power είναι από αυτούς που έχουν μεγάλη πείρα σε αυτοκίνητα BMW και δεν αφήνει κανένα μοντέλο της μάρκας χωρίς να το σκαλίσει. Αυτό φυσικά ισχύει και για την BMW M4 CS, η οποία έπεσε στα χέρια του και απέκτησε αρκετές αλλαγές.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW Alpina XD4 με ντίζελ τεσσάρων turbo

Το περιορισμένης παραγωγής βαυαρικό μοντέλο, με τον 3.0 λτ. εξακύλινδρο σε σειρά κάτω από το καπό του, από τα 460 άλογα και τα 600 Nm αποδίδει πλέον 600 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και 740 Nm ροπής από τις 4.000 έως και τις 5.500 σ.α.λ. Το κιβώτιο φυσικά παραμένει το αυτόματο διπλού συμπλέκτη M-DCT επτά σχέσεων και σε συνδυασμό με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά του μοτέρ, χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δλ. και τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα

Φυσικά εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις, ο G-Power έχει προσθέσει στην BMW M4 CS και αρκετές αισθητικές αλλαγές. Συγκεκριμένα νέες είναι οι απολήξεις της εξάτμισης τιτανίου με διάμετρο 90 χλστ., η ανάρτηση coil over είναι παντελώς αλλαγμένη, τα φρένα είναι κεραμικά, ενώ αεροτομή, καπό και σπόιλερ είναι από ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 563 PS στο δυναμόμετρο (+video)

Στο video που ακολουθεί πιο κάτω μπορείτε να απολαύσετε το δημιούργημα της G-Power και φυσικά να το δείτε και να το ακούσετε να επιταχύνει.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=FQ-H9rHzOQA


Get it on Google Play Download on the App Store