Βελτιωμένη Lamborghini Aventador S με 763 ίππους

Σίγουρα η Lamborghini Aventador S δεν είναι από τα αυτοκίνητα εκείνα που χρειάζονται ιδιαίτερη βελτίωση και όπως είναι φυσικό λίγοι βελτιωτές έχουν το θράσος να την αγγίξουν… Ένας από αυτούς είναι και ο Novitech, ο οποίος έχει την γνώση και την πείρα να πειράξει ένα τέτοιο supercar.

Δείτε ακόμη: VW Scirocco 2.0 TSI ισχυρότερο από R

Ο βελτιωτικός οίκος Novitech λοιπόν μας παρουσιάζει το νέο του καμάρι, τη Lamborghini Aventador S η οποία έχει να επιδείξει μία σειρά από αλλαγές που διαφοροποιούν την εμφάνισή της αλλά και την απόδοσή της. Συγκεκριμένα, ο γερμανικός οίκος διαθέτει για το αυτοκίνητο διακριτικά σπόιλερ από ανθρακονήματα, εμπρός και στο πλάι, αεροδυναμικό διαχύτη και αεροτομή από το ίδιο υλικό, ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω, εξάτμιση η οποία αυξάνει την ιπποδύναμη κατά 23 ίππους και είναι ελαφρύτερη κατά 21 κιλά και ανάρτηση από αλουμίνιο που χαμηλώνει το supercar κατά 30 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Πως και γιατί χάνει ιπποδύναμη ο κινητήρας

Η αύξηση της ιπποδύναμης στους 763 ίππους, σύμφωνα με την βελτιωτικό οίκο έχει βελτιώσει και τις επιδόσεις της Lamborghini, η οποία  σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα και η τελική της ταχύτητα είναι στα 350 χλμ./ώρα.


Get it on Google Play Download on the App Store