Βελτιωμένη Toyota Supra φόρος τιμής στον Paul Walker

Ο αείμνηστος Paul Walker υπήρξε μεγάλος φαν της Toyota Supra MK4, έχοντας περάσει από τα χέρια του αρκετές A80. Μια σχέση αγάπης που σφυρηλατήθηκε στα γυρίσματα του «The Fast and the Furious».

Ο γνωστός βελτιωτής Tom’s Racing και το γιαπωνέζικο περιοδικό Safari ένωσαν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια σημερινή Supra στα πρότυπα της προηγούμενης, ως φόρο τιμής στον Αμερικανό ηθοποιό. Η σχεδίαση του αυτοκινήτου πηγάζει από τη λευκή Supra που οδηγούσε ο αδερφός του Paul, Brian, υποδυομένος τον Brian O’ Connor στο Furious 7, έπειτα από τον τραγικό χαμό του πρώτου σε τροχαίο δυστύχημα. Η συγκεκριμένη A80 άνηκε στον Paul και έφερε τις χαρακτηριστικές πολυάκτινες ζάντες LM της BBS.

Το ίδιο ισχύει για τη Supra της Tom’s Racing, σε διάσταση 20 ιντσών, η οποία έχει επίσης νέα αεροτομή (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την πηγή έμπνευσης) και διακριτικές αεροδυναμικές προσθήκες σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ. Οι Ιάπωνες έχουν τοποθετήσει το coilover kit V3 της KW στην ανάρτηση και το Power Box (παράλληλο εγκεφαλάκι) στον 3.0λτ. twinturbo εξακύλινδρο εν σειρά, που ανεβάζει την απόδοση στα 420 άλογα από τα 340.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα μόλις 3 κομμάτια, με αρχική τιμή τα 12.970.000 γεν (99.938 ευρώ). Αν η ζήτηση απαιτήσει περισσότερες μονάδες (κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί), τότε η Tom’s Racing θα αποφασίσει ποιοι θα τις αποκτήσουν μέσω κλήρωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store