Βελτιωμένο Audi A6 Allroad δεν είναι πια…Allroad

Εδώ στο Autogreeknews.gr έχουμε δει πολλά δείγματα γραφής βελτιωμένων αυτοκινήτων. Κάποια εξαιρετικά, κάποια όχι τόσο. Και κάποια άλλα που δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης. Καλή ώρα το συγκεκριμένο Audi A6 Allroad.

Δείτε ακόμα: Πωλείται μοναδικό κεντρομήχανο και V8 Honda Integra!

Το γερμανικό crossover στην εργοστασιακή του μορφή είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς για τον πραγματικό κόσμο. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα πλαϊνά προστατευτικά και η μεταλλική ποδιά κάτω από τον κινητήρα εκτός από την απαραίτητη δόση περιπέτειας στην εμφάνιση, προσθέτουν και αμέτρητους πόντους χρηστικότητας. Το Allroad quattro δεν πρόκειται να αγχώσει τον οδηγό του με περάσματα πάνω από λακκούβες ή φόβους για γραντζούνισμα ζαντών στο πεζοδρόμιο, διατηρώντας παράλληλα το μεγαλύτερο μέρος από τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά του συμβατικού A6 Avant. Καμία σχέση, δηλαδή, με το αυτοκίνητο που «κοσμεί» τις φωτογραφίες.

Οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών της Vossen θα μπορούσαν να κάνουν την ζημιά από μόνες τους, όμως το χαμήλωμα της ανάρτησης από την Boden AutoHaus ολοκληρώνει το «καταστροφικό έργο». Το Allroad πλέον δυσκολεύεται να περάσει και τα μικρότερα των σαμαριών, αποφεύγει τα πεζοδρόμια όπως ο δαίμονας τον εκκλησιασμό, ενώ το off roading αποτελεί αλλοτινή ανάμνηση. Το αυτοκίνητο μάλιστα είναι τόσο χαμηλωμένο, που το πάνω μέρος των τροχών κρύβεται από τους θόλους.

Διαβάστε επίσης: Τερατώδες Audi S4 1.400 ίππων «σκάβει» στην άσφαλτο (+video)

Κάτω από το καπό του βρίσκουμε τον 3λιτρο V6 TDI των 272 ίππων, ο οποίος είναι ικανός να χαρίσει στο αμάξωμα των 1.890 κιλών μια επιτάχυνση για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα στα 7,1 δλ. και να το οδηγήσει μέχρι τα 231 χλμ./ώρα της τελικής ταχύτητας.


Get it on Google Play Download on the App Store