Βελτιωμένο Hyundai i20 για υποκατάστατο του N

Η αγωνία για το i20 N μεγαλώνει, με την Hyundai να δημοσιεύει πλάνα από τις δοκιμές του hot hatch της στη Σουηδία, έχοντας τον Thierry Neuville πίσω από το τιμόνι. Μέχρι οι Κορεάτες να παρουσιάσουν τη «βολίδα» τους, έχουμε αυτό το βελτιωμένο να γεμίζει την αναμονή.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι το Hyundai i20 N των 200 ίππων

Βασίζεται στο προηγούμενο i20 και διαθέτει όλα τα φόντα να «περάσει» ως N. Καταρχάς, υπάρχει το χαρακτηριστικό γαλάζιο χρώμα. Από εκεί και πέρα, ο συνδυασμός με τις κόκκινες και μαύρες λεπτομέρειες ολοκληρώνει την παλέτα, αφήνοντας το αεροδυναμικό σκέλος να συνεχίσει: splitter εμπρός, ποδιές στο πλάι, προσθήκες στα φτερά και αεροτομή πίσω ταιριάζουν ιδανικά με τις 17άρες ζάντες αλουμινίου και την χαμηλωμένη ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Πως πάει το Hyundai i30 N στα 272 χλμ./ώρα; (+video)

Το πακέτο προσφέρεται από την γερμανική ATHinsberger και κοστίζει συνολικά 1.722 ευρώ. Από αυτά, τα περισσότερα αντιστοιχούν στις ζάντες (772 ευρώ). Το αεροδυναμικό κιτ του προφυλακτήρα κοστίζει 318 ευρώ, τα φιλετάκια στα φτερά 198 ευρώ, τα ελατήρια χαμηλώματος της H&R 197 ευρώ, η αεροτομή 198 ευρώ, τα μπουλόνια των τροχών 39 ευρώ, ενώ για τα sideskirts δεν αναφέρεται κόστος, ούτε για τις μεμβράνες του αμαξώματος. Συνυπολογίζοντας τα, η συνολική τιμή σίγουρα ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ. Όμως το τελικό αποτέλεσμα πιστεύουμε πως ανταποκρίνεται.

Get it on Google Play Download on the App Store