Βελτιωμένο Hyundai i30 N με 320 ίππους (+video)

Το Hyundai i30 N (δείτε εδώ τις τιμές του στην Ελλάδα) είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας, το οποίο έχει μπει για τα καλά στο μάτι των βελτιωτών και όχι άδικα, καθώς προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης, ενώ παράλληλα απευθύνεται και σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται για τη βελτίωση του αυτοκινήτου του.

Δείτε ακόμη: Hyundai i30 N ρίχνει καρότσες σε VW Golf GTI (+video)

Η πρώτη σοβαρή μετατροπή που βλέπουμε λοιπόν μας έρχεται από τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο RaceChip, ο οποίος παρουσίασε την πρότασή του για το hot hatch της κορεάτικης μάρκας. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα, το Hyundai i30 N φτάνει έως και τους 320 ίππους (από τους 275 που αποδίδει εργοστασιακό), χάρη στον επαναπρογραμματισμό της ECU (313 ίπποι) και της τοποθέτησης νέας εξάτμισης (+7 ίπποι). Σημαντικά αυξημένη κατά 145 Nm είναι και η ροπή, η οποία φτάνει τα 524 Nm.

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες αλλαγές που κάνει ο RaceChip στο Hyundai i30 N καθώς του έχει τοποθετήσει επιπλέον ζάντες αλουμινίου OZ Leggera HLT, ελατήρια της Eibach και ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S.

Διαβάστε επίσης: Νέο Hyundai i30 N Line (+video)

Πιο κάτω στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το βελτιωμένο Hyundai i30 N.


Get it on Google Play Download on the App Store