Βελτιωμένο VW Golf εν αναμονή του GTI

Το νέο VW Golf διατίθεται ήδη στην Ελλάδα, περιμένοντας τις γρήγορες εκδόσεις GTI/GTD/GTE να έρθουν. Μέχρι τότε, αναλαμβάνει η Oettinger.

Δείτε ακόμα: «Κομμάτια» με το νέο VW Golf GTI (+video)

Ο γερμανικός οίκος είναι από τους πιο παλιούς και γνωστούς βελτιωτές αυτοκινήτων του VW Group, οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να καταπιαστούν με την 8η γενιά του Golf. Το αεροδυναμικό πακέτο έχει εξελιχθεί στην αεροδυναμική σήραγγα, αποτελούμενο από νέα ποδιά μπροστά, πλαϊνές ποδιές και ανασχεδιασμένο διαχύτη με αφαιρούμενο το μεσαίο κομμάτι, προκειμένου να φιλοξενείται κοτσαδόρος. Η Oettinger δηλώνει πως εκτός της εμφάνισης, οι προσθήκες ενισχύουν την αεροδυναμική απόδοση και μειώνουν την άνωση.

Διαβάστε επίσης: Θυμάστε το VW Golf GTI W12 650 PS;

Επιπλέον, υπάρχει ένα διακριτικό spoiler οροφής και χαμηλωμένη ανάρτηση, μαζί με νέες ζάντες 18 ιντσών. Οι Γερμανοί δηλώνουν πως όλα τα εξαρτήματα είναι εργοστασιακού επιπέδου, κάτι που πιστοποιείται από το γεγονός πως είναι διαθέσιμα και από επιλεγμένους αντιπροσώπους της VW. Εκτός των απλών Golf, ετοιμάζονται πακέτα τόσο για την προαναφερθείσα τριάδα GTI/GTD?GTE, όσο και για το επερχόμενο R των 333 ίππων. Εδώ να σημειώσουμε πως μηχανικές αλλαγές, πέραν της χαμηλωμένης ανάρτησης, δεν υπάρχουν.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το νέο VW Golf 1.5 TSI; (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store