VW Amarok ντυμένο με δέρμα από άκρη σε άκρη

Τα σύγχρονα διπλοκάμπινα pickup προσφέρουν ανέσεις που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα SUV μοντέλα, ωστόσο δεν παύει να είναι φτιαγμένα για φόρτωμα και σκληρές δουλειές. Παρόλα αυτά πολλά τέτοια «αγροτικά» οχήματα είναι εξοπλισμένα με πολλά στοιχεία πολυτελείας και στοιχίζουν μια περιουσία. Για το κοινό που αναζητά την υπέρτατη πολυτέλεια σε ένα pickup, η Carlex δίνει την λύση μέσω του συγκεκριμένου Volkswagen Amarok, το οποίο διαθέτει εσωτερικό που θα ζήλευαν πολλές λιμουζίνες.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Volkswagen T-Roc 1.5 TSI ACT 150 PS

Βασισμένο στο Amarok Aventura, το υπερπολυτελές αυτό pickup είναι επενδυμένο σε κάθε επιφάνεια του εσωτερικού του με δέρμα και αλκαντάρα. Εκτός από τα καθίσματα, ολόκληρο το ταμπλό, η κονσόλα, οι επενδύσεις των θυρών έχουν ντυθεί με δέρμα σε αποχρώσεις μαύρου και μπλε. Μόνο τα χειριστήρια και κάποια ελάχιστα τμήματα έχουν παραμείνει όπως ήταν από το εργοστάσιο. Εξωτερικά έχει προστεθεί κουβούκλιο στην καρότσα σε ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου Amarok υπάρχει ο κινητήρας πετρελαίου 3.0 λτ. V6 ισχύος 224 ίππων και 550 Nm ροπής, ο οποίος σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση 4MOTION προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 197 χλμ./ώρα, κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 210 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Νέο pickup Volkswagen Atlas Tanoak

Get it on Google Play Download on the App Store