VW Touareg με 500 πετρελαιοκίνητους ίππους

Όταν έρθει η κουβέντα στο θέμα «Ιδανική ιπποδύναμη ενός μεγάλου SUV», η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θα σας πει γύρω στους 500 ίππους! Φαίνεται πως αυτή τη δημοσκόπηση ακολούθησε η ABΤ και δημιούργησε το βελτιωτικό πακέτο που βλέπετε στο εικονιζόμενο VW Touareg.

Το πληθωρικό και πολυτελές γερμανικό SUV, έπειτα από την περιποίηση των μηχανικών της βελτιωτικής εταιρείας, αποδίδει 500 ίππους και 970 Nm ροπής!

Δείτε ακόμα: Έρχεται VW Touareg R με υβριδικό 2λιτρο TSI

Το συγκεκριμένο VW Touareg κινείται από τον πανίσχυρο από το εργοστάσιο, V8 4.0 λτ. κινητήρα πετρελαίου ισχύος 422 ίππων και 900 Nm ροπής στις 1.250-3.250 σ.α.λ. Χωρίς τη βελτίωση, το Tourareg V8 TDI των 2.305 κιλών επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δλ.

Η βάση επομένως που έπρεπε να δουλέψει η ABT ήταν εξαιρετική, οπότε για αρχή αποφάσισαν να «πειράξουν» το πρόγραμμα του εγκεφάλου και να τοποθετήσουν ένα πιο άγριο, το οποίο έβγαλε την επιπλέον δύναμη στην επιφάνεια. Όπερ κι εγένετο! Αφού δυνάμωσε το θηρίο κι άλλο, η ABT φρόντισε και για την εξωτερική εικόνα του, με τη λίστα των aftermarket να είναι ατελείωτη. Ξεχωρίζουν οι ζάντες των 22 ιντσών, αλλά και η πιο σπορ ανάρτηση η οποία μπορεί να χαμηλώσει το αμάξωμα έως και 38 χλστ. εμπρός και 30 χλστ. πίσω.

Διαβάστε επίσης: VW Touareg εκθέτει βελτιωμένο Land Rover Discovery! (+video)

Αντίστοιχα μπορεί να βελτιωθεί και το εσωτερικό του Touareg, για το οποίο υπάρχει η δυνατότητα να «ντυθεί» με Alcantara και να ξεχωρίζουν οι ραφές με ανθρακονήματα, όπως επίσης και το λογότυπο της ABT συνδυαστικά με το βελτιωμένο εσωτερικό φωτισμό!

Get it on Google Play Download on the App Store