Νέα Bentley Continental 24 προς τιμήν των 24 ωρών του Nürburgring

Η Bentley θέλει να γιορτάσει την επιστροφή της στις απαιτητικές 24 ώρες του Nürburgring και δημιουργεί μια επετειακή έκδοση της Continental Supersports, με τη νέα Continental 24 να κατασκευάζεται σε μόνο 24 μονάδες, όλες για την αγορά της Ευρώπης.

Η νέα Bentley Continental 24 βασίζεται όπως προείπαμε στην κορυφαία Continental Supersports, κάτι που σημαίνει ότι ο κινητήρας της είναι ο 6λιτρος twin-turbo W12 των 710 ίππων ισχύος και 1.017 Nm ροπής. Για το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 336 χλμ./ώρα.

Εκεί όπου ξεχωρίζει όμως η επετειακή Continental είναι στους εξωτερικούς της χρωματισμούς, αφού συνδυάζει κίτρινο με μαύρο, αντλώντας την έμπνευσή της από τις αγωνιστικές Bentley Continental GT3. Παράλληλα, ο πελάτης μπορεί να συνδυάσει και το κόκκινο με το μαύρο στο αμάξωμα ή ακόμη και να παραγγείλει μονόχρωμο αμάξωμα εφόσον το επιθυμεί.

Εκτός όμως από τους χρωματισμούς, η νέα Continental 24 διαθέτει και στάνταρ carbon καλύμματα καθρεπτών, μαύρες δαγκάνες φρένων, αλλά και 21 ιντσών σφυρήλατες ζάντες σε κίτρινο ή μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό, υπάρχουν carbon επενδύσεις, σπέσιαλ αλκαντάρα επενδύσεις σαλονιού, κόκκινες ή κίτρινες επιφάνειες, αλλά και ειδικά λογότυπα.

Η Bentley έχει ήδη ορίσει την τιμή κάθε μιας από τις 24 μονάδες της Continental 24 στα 250.000 ευρώ στην Ευρώπη, χωρίς τυχόν έξτρα στοιχεία που θα παραγγείλουν οι αγοραστές τους. Οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμα: 

Μια Bentley που δεν είναι… Bentley για 46.500 ευρώ 

Bentley, Porsche και Mustang στην Ελλάδα της κρίσης 

Μια Bentley… χορεύει στο χιόνι! (video)

Get it on Google Play Download on the App Store