Audi Made In Hungary: 1 εκ. αυτοκίνητα και 30 εκ. μοτέρ

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις 18 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της Audi στην Ουγγαρία για να φτάσει την παραγωγή ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων και 30 εκατομμυρίων κινητήρων. 

Όπως είναι φυσικό τα παραπάνω νούμερα έφεραν χαμόγελα στους ιθύνοντες της Audi οι οποίοι γιόρτασαν το συγκεκριμένο κατόρθωμα με τους εργάτες και τους υπαλλήλους του εργοστασίου. Το εκατομμυριοστό μοντέλο που κύλησε από τη γραμμή παραγωγής της μάρκας στο εργοστάσιο στην Ουγγαρία ήταν ένα Audi TT RS Coupe στο κόκκινο χρώμα Catalunya Red, ενώ το μοτέρ του είναι το 30.000.000ο που έχει κατασκευαστεί στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Δείτε επίσης: Πως παράγεται το Audi TT RS στην Ουγγαρία

Εκτός από το Audi TT RS Coupe στο εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην ουγγκρική πόλη Gyor κατασκευάζεται και το TT RS Roadster, οι απλές εκδόσεις του TT, το Audi A3 Sedan και το Audi A3 Cabriolet, ενώ σύντομα θα φιλοξενήσει και την κατασκευή του Q3.

Για την ιστορία να πούμε πως ο πρόεδρος του συμβουλίου της Audi Ουγγαρίας, Πίτερ Κέσλερ δήλωσε πως «πρόκειται για σημαντικά νούμερα για την 23χρονη ιστορία της Audi στην Ουγγαρία. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ μαζί με τους 11.400 εργαζομένους μας για να γιορτάσουμε το χαρμόσυνο γεγονός. Η παραγωγή μας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα συνεχίσουμε έτσι.».

Get it on Google Play Download on the App Store