Έρχεται η κορυφαία και υπερπολυτελής BMW X7

Η BMW έχει ανακοινώσει εδώ και περίπου δύο χρόνια και επισήμως πως θα δημιουργήσει την X7, την SUV έκδοση της Σειράς 7 ουσιαστικά, την οποία είδαμε για πρώτη φορά σε κατασκοπευτικές εικόνες πίσω στο 2015.


Πλέον, υπάρχουν αρκετές εικόνες που μας δείχνουν πως θα μοιάζει το γερμανικό μοντέλο, το οποίο αναμένεται να βγει στην αγορά το 2018. Μία από αυτές είναι και η συγκεκριμένη που σας παρουσιάζουμε πιο πάνω, η οποία δείχνει πως η X7 θα έχει αρκετές ομοιότητες με την Σειρά 7, κάτι το οποίο είναι λογικό εξάλλου.

Δείτε επίσης: Εδώ θα κατασκευάζεται η BMW X7

Οι μεγαλύτερες διαφορές των δύο αυτοκινήτων εντοπίζονται στο πίσω μέρος, καθώς εκεί πλέον η οροφή ακολουθεί άλλη γραμμή (θα έλεγε κανείς πως έχουμε να κάνουμε με μία υπερυψωμένη στέισον βάγκον έκδοση της Σειράς 7).

Η BMW X7 θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις. Η κανονική της θα είναι 7θέσια με τρεις σειρές καθισμάτων σε διάταξη 2+3+2 και η άλλη θα είναι υπερπολυτελής τετραθέσια έκδοση, που θα δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση των επιβατών.

Και οι δύο εκδόσεις της BMW X7 θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της γερμανικής μάρκας στο Spartanburg της Καρολίνα των Η.Π.Α., ενώ η τιμή εκκίνησης της αναμένεται να είναι ελαφρώς πιο ακριβή από αυτή της Σειράς 7 (στη βασική της 7θέσια έκδοση), όταν και θα οδηγηθεί στην παραγωγή το 2018.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι θα είναι το νέο Renault Clio

Στο εσωτερικό πάντως, όσον αφορά το σχεδιασμό του ταμπλό, των πάνελ των θυρών αλλά και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν δεν θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές, καθώς μάλλον οι ομοιότητες της X7 με την Σειρά 7 θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Αν και είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για μοτέρ, η λογική λέει πως δεν πρόκειται να έχουμε διαφορετικούς κινητήρες από αυτούς που συναντάμε στην Σειρά 7 (εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου φυσικά), ενώ δύσκολα θα τη δούμε με τα σήματα της M, καθώς προφανώς δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία του αυτοκινήτου. Πάντως μία υβριδική έκδοση, επαναφορτιζόμενη από πρίζα θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανή.

Get it on Google Play Download on the App Store