Τρελή, πρωτότυπη BMW με βιβλιοθήκη στο εσωτερικό της (+video)

Το νέο πρωτότυπο της BMW ονομάζεται i Inside Future και δεν έχει τίποτα επάνω του από ότι έχουμε συνηθίσει να έχει ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ευφάνταστο δημιούργημα, το οποίο έχει ως σκοπό του να μας δείξει το εσωτερικό του μέλλοντος


Στην BMW κάνουν λόγο για ένα σαλόνι σε τέσσερις τροχούς. Με το i Inside Future, το οποίο παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2017 στο Λος Άντζελες, θέλουν να κάνουν επίδειξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, καθώς εκτός από προηγμένα χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης, το έχουν προικίσει με ολογραφικό σύστημα και με απτικές οθόνες αφής.

Ουσιαστικά μιλάμε για την επόμενη γενιά συστημάτων, τα οποίο θα δούμε από το 2020 και μετά, ως ένα βαθμό στα αυτοκίνητα. Ο οδηγός πλέον θα μπορεί να ελέγχει διάφορες λειτουργίες όχι απλώς με την αφή ή με χειρονομίες, αλλά μέσω ολογραμμάτων.

Δείτε επίσης: Αφιέρωμα στην ιστορία της BMW Σειρά 5 Ε34 (+video)

Η BMW ονομάζει το σύστημα αυτό HoloActive Touch και το έχει τοποθετήσει επάνω από την κεντρική κονσόλα, με τον οδηγό να χειρίζεται τα ολογράμματα μέσω κινήσεων των δακτύλων του.

Εκτός από την τεχνολογία όμως του i Inside Future, ενδιαφέρουσα είναι και η σχεδιαστική του προσέγγιση, στην καμπίνα πάντα, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα σαλόνι ουσιαστικά. Τα καθίσματά του είναι πολυθρόνες με μαξιλάρια, ενώ έχει ακόμη και βιβλιοθήκη.

Εξωτερικά μιλάμε για ένα ακραίο, φουτουριστικό σχήμα, με κρυμμένους τροχούς, χωρίς πόρτες και γυάλινες επιφάνειες, με λεπτά LED φώτα και το μόνο που θυμίζει BMW να είναι το σήμα. 

Get it on Google Play Download on the App Store