Νέο BMW i3 Carbon Edition με ειδικό carbon χρώμα

Μια νέα ειδική έκδοση του ηλεκτρικού i3 δημιούργησε η BMW, με το νέο i3 Carbon Edition να προσφέρει περισσότερη μοναδικότητα και πολυτέλεια σε όποιον το επιλέξει. Το νέο μοντέλο θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Ολλανδίας και σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.


Το κύριο στοιχεία που διαφοροποιεί τη νέα έκδοση του BMW i3 είναι το εξωτερικό του χρώμα που δεν προσφέρεται στο i3 και είναι το ειδικό Carbon Black, σε μαύρη απόχρωση, που το κάνει όμως να δείχνει ότι είναι μπλε. Παράλληλα, το σπέσιαλ αυτό i3 συνοδεύεται και από 20 ιντσών ματ γκρι ζάντες.

Στο εσωτερικό της νέας έκδοσης του BMW i3 η βαυαρική φίρμα έχει τονίσει την πολυτέλειά της προσφέροντας μια πλήρη δερμάτινη επένδυση  σε καφέ χρώμα, ηλεκτρική ηλιοροφή, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Harman Kardon, το πακέτο iPerformance και φιμέ πίσω πλαϊνά τζάμια.

Η BMW θα προσφέρει τη νέα έκδοση του i3 αποκλειστικά και μόνο με την αμιγώνς ηλεκτρική επιλογή του compact μοντέλου. Το κόστος του νέου i3 Carbon Edition στην Ολλανδία είναι 53.731 ευρώ, δηλαδή 15.000 ευρώ περισσότερα από όσο κοστίζουν οι «απλές» εκδόσεις του i3 στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή Νέα BMW 530i 

Σε ποιον θα κάνει δώρο τη M4 CS η BMW; 

Ανανέωση για την BMW M2

Get it on Google Play Download on the App Store