Έρχεται με 420 άλογα το BMW i8

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη γενιά του sportscar i8 (Δείτε εδώ τη δοκιμή του BMW i8) και νέες πληροφορίες που μας έρχονται από το βρετανικό Autocar, αποκαλύπτουν ότι η βαυαρική φίρμα θα αλλάξει αρκετά στο εντυπωσιακό της μοντέλο, προσφέροντάς του και περισσότερη δύναμη.


Σύμφωνα πάντα με τους βρετανούς, το υβριδικό σύστημα του i8, που αποτελείται από 3κύλινδρο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, θα αυξήσει τη δύναμή του στα 420 άλογα, από τα 362 που αποδίδει σήμερα. Στόχος της BMW είναι να προσφερθούν ακόμη πιο γρήγορες επιδόσεις, με μικρή βελτίωση και σε κατανάλωση.

Εκτός τώρα από την απόδοση, το ανανεωμένο BMW i8 θα φέρει και επιμέρους αλλαγές στην αισθητική του, έχοντας νέα εμπρόσθια φώτα με LED προβολείς, αλλά και ένα μικρό «φρεσκάρισμα» στους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, θα δούμε την νεότερη γενιά του Συστήματος infotainment iDrive, με δυνατότητα ανέπαφων χειρισμών.

Περισσότερα στοιχεία για το ανανεωμένο μοντέλο θα γνωρίζουμε αργότερα μέσα στη χρονιά και μέχρι και την επίσημη πρώτη του στα τέλη του έτους. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ευρώπη στις αρχές του 2018. Μαζί του και για πρώτη φορά στην ιστορία, θα δούμε και το i8 Spyder.

Διαβάστε ακόμα: 

Πόσα supercars έχουν πωληθεί στην Ελλάδα το 2017; 

Άψογη BMW 2002 με μοτέρ από M3 E30 (+video) 

Η Audi ετοιμάζει αντίπαλο του BMW i8


 

Get it on Google Play Download on the App Store