Προς τιμήν της Ολλανδίας η νέα BMW X1 Orange Edition

Τον ερχόμενο Αύγουστο η BMW θα ξεκινήσει να κατασκευάζει την X1 στο εργοστάσιο VDL NedCar στην Ολλανδία (εκεί κατασκευάζονται τα Mini 3door, Countryman και Cabrio), εκτός από τη Γερμανία και το εργοστάσιο του Ρέγκενσμπουργκ που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή, για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για το μοντέλο.


Για να γιορτάσει λοιπόν αυτό το γεγονός, η BMW δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση για την X1, που θα προσφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην Ολλανδία. Η έκδοση αυτή ξεχωρίζει για το special πορτοκαλί εξωτερικό της χρώμα (το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας), που προέρχεται από την ανανεωμένη BMW Σειρά 4.

Παράλληλα, στο εσωτερικό της συναντούμε μαύρα δέρματα, καθώς και μια σειρά από επιπλέον εξοπλισμό όπως Σύστημα Πλοήγησης, Head-up display και διζωνικό αυτόματο κλιματισμό. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών.

Η νέα BMW X1 Orange Edition θα διατεθεί μόνο στην τετρακίνητη έκδοση xDrive20i με turbo μοτέρ 184 ίππων. Το κόστος της στην Ολλανδία θα είναι 6.000 ευρώ φθηνότερο σε σχέση με μια X1 που έχει αντίστοιχο εξοπλισμό αλλά είναι σε άλλο χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: 

Δοκιμή BMW X1 ντίζελ sDrive16d 

Νέο πακέτο M Performance για τη BMW Σειρά 6 Gran Turismo 

Πρώτη αποκάλυψη του νέου BMW i8 Roadster (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store