Επετειακή BMW Σειρά 7 Edition 40 Jahre σε 200 μονάδες

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την γέννηση της BMW Σειρά 7 το 1977, η γερμανική μάρκα ετοίμασε την επετειακή Σειρά 7 Edition 40 Jahre, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.


Η διάθεσή της θα περιοριστεί στα μόλις 200 αντίτυπα, ενώ η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο BMW Dingolfing, το οποίο από το 1977 χρησίμευσε ως τόπος γέννησης αυτών των πολυτελών σεντάν. Το λανσάρισμά της θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017, είτε με το στάνταρ μεταξόνιο ή με το μακρύ, σε συνδυασμό με τους 6κύλινδρους, 8κύλινδρους και 12κύλινδρους κινητήρες που διατίθεται στη BMW Σειρά 7.

Η επετειακή «7άρα» διαθέτει αποκλειστικά χαρακτηριστικά σε εμφάνιση και πολυτέλεια, που τονίζουν ακόμα πιο πολύ τον ξεχωριστό της χαρακτήρα. Εξωτερικά, το πρώτο στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα ειδικά ιριδίζοντα μεταλλικά χρώματα Frozen Silver και Petrol Mica, τα οποία εφαρμόζονται με μια ιδιαίτερα περίπλοκη διαδικασία. Παράλληλα, συνδυάζονται με το M Αεροδυναμικό Πακέτο, τις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες και τις 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό της BMW Σειρά 7 Edition 40 Jahre κάθε επιφάνεια έχει επενδυθεί με υψηλής ακρίβειας κατασκευής δέρματα σε δύο αποχρώσεις. Επίσης, υπάρχουν αποκλειστικά διακοσμητικά σε μαύρο φινίρισμα λάκας πιάνου ή ξύλου, λογότυπα «7 40 Jahre» σε διάφορα σημεία της καμπίνας, μέχρι και ειδικά πατάκια.

Διαβάστε ακόμα:

BMW M2 λέει «άντε γεια» σε Audi RS 3 (video)

Μια BMW M2 με AC Schnitzer βελτιώσεις να την… πιεις στο ποτήρι!

Κόντρες με ανατροπές: Audi RS 5 vs BMW M4 vs Mercedes-AMG C 63 S

Get it on Google Play Download on the App Store