Νέα BMW M5: Πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου (+video)

Η BMW ανακοίνωσε τα αποκαλυπτήρια της νέας M5 για τις 21 Αυγούστου, ενώ μέσω του teaser video μπορούμε να δούμε κάποια πρώτα επίσημα στοιχεία και εικόνες δίχως καμουφλάζ από την κορυφαία μεσαία BMW. Μάλιστα αναφέρεται ως M5 First Edition, που σημαίνει ότι πρόκειται για μια πρώτη ειδική έκδοση που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων.


Διαβάστε ακόμη: Πιο σπορ νέα BMW Σειρά 5 από την AC Schnitzer

Εξωτερικά διακρίνονται ορισμένα τμήματα του αμαξώματος, όπως είναι το επιθετικό εμπρός άκρο με τους μεγάλους αεραγωγούς, τη μαύρη μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα. Στο πλάι ξεχωρίζουν οι χρυσαφί δαγκάνες των κεραμικών δισκόφρενων, καθώς και οι ποδιές στα μαρσπιέ.

Την κίνηση της νέας BMW M5 θα αναλάβει το 4.4 λτ. V8 μηχανικό σύνολο ισχύος 600 ίππων και 700 Nm ροπής, με μεικτή κατανάλωση 10,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 241 γρ./χλμ. Επίσημη ανακοίνωση για το 0-100 χλμ./ώρα δεν υπάρχει, ωστόσο αναμένεται να είναι γύρω στα 3,5 δευτερόλεπτα. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η τοποθέτηση του συστήματος τετρακίνησης M xDrive, η οποία θα επιτρέπει τη μετάδοση του 100% στους πίσω τροχούς μέσω επιλογής που θα έχει στη διάθεσή του ο οδηγός.

Διαβάστε ακόμη: Φοβερή BMW M3 Ε92 με turbo και έως 720 ίππους

Δείτε παρακάτω το σύντομο βίντεο με τη νέα BMW M5, λίγες μέρες πριν τα αποκαλυπτήριά της:

Get it on Google Play Download on the App Store