Επετειακή BMW M3 με πατριωτικό εσωτερικό

Προκειμένου να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την πρώτη BMW M3 στις Η.Π.Α. η γερμανική φίρμα παρουσίασε μία επετειακή έκδοση του μοντέλου της. Ο λόγος για την BMW M3 30 Yeas American Edition η οποία γενικώς και ειδικώς κινείται στα χρώματα της σημαίας της χώρας.


Διαβάστε ακόμα: BMW M…φύλιος (+video)

Εξωτερικά η BMW M3 30 Yeas American Edition, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά με το Competition Package, φέρει τη νέα εξωτερική βαφή Frozen Red II Metallic καθώς και τις ζάντες αλουμινίου 19 και 20 ιντσών σε χρυσή απόχρωση.

Επιπρόσθετα υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες του τμήματος M Performance σε ανθρακόνημα περιμετρικά του αμαξώματος της BMW M3 30 Yeas American Edition καθώς και μία σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος. Επιπλέον στοιχεία από το τμήμα M Performance συναντώνται στον τομέα της ανάρτησης η οποία είναι ρυθμιζόμενη και με κόκκινα ελατήρια.

Τη διαφορά όμως στην BMW M3 30 Yeas American Edition κάνει αναμφίβολα το εσωτερικό με τις επενδύσεις όλου του σαλονιού να είναι στις αποχρώσεις της αμερικάνικης σημαίας (κόκκινο, άσπρο, μπλε) τονώνοντας τον πατριωτισμό του ιδιοκτήτη της…

Δείτε ακόμα: Καταργείται ο carbon άξονας μετάδοσης των BMW M3 και M4

Get it on Google Play Download on the App Store