H BMW Vision Future Luxury δείχνει τη μελλοντική Σειρά 7

Με το νέο πρωτότυπο μοντέλο BMW Vision Future Luxury, η γερμανική φίρμα δείχνει τις προθέσεις της για το μελλοντικό μεγάλο σεντάν μοντέλο της, το οποίο θα συνδυάζει την υψηλή πολυτέλεια με την καινοτόμο τεχνολογία, το χαμηλό βάρος και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Οι ρευστές επιφάνειες τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό κυριαρχούν και προσδίδουν στο πρωτότυπο αυτοκίνητο μια “ελαφρότητα” αντί της “βαριάς” και συνήθως συντηρητικής σχεδίασης που χαρακτηρίζει κατά βάση τα μεγάλα και πολυτελή σεντάν μοντέλα.

Για την κατασκευή της BMW Vision Future Luxury έχει γίνει ευρεία χρήση ανθρακονήματος, το οποίο είναι ορατό όταν ανοίγουν οι πόρτες. Εντυπωσιακό στοιχείο αποτελούν οι μεσαίες κολόνες που ενσωματώνονται με τον σκελετό των εμπρός καθισμάτων και αποτελούν μέρος του πλαισίου. Παράλληλα στο τετραθέσιο εσωτερικό έχουν συνδυαστεί αρμονικά το δέρμα, οι ξύλινες επενδύσεις και τα μέρη από ανθρακόνημα, ενώ την υψηλή τεχνολογία ενισχύουν οι οθόνες αφής που υπάρχουν για του εμπρός και πίσω επιβάτες.  

Πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι και το BMW Vision Head Up Display μέσω του οποίου προβάλλονται μπροστά στον οδηγό πληθώρα πληροφοριών αυξάνοντας την ορατότητα, όπως κτήρια, πινακίδες κυκλοφορίας, κίνδυνοι μπορούν να επισημανθούν κατευθύνοντας επιλεκτικά την προσοχή του οδηγού. Επίσης, μέσω της δεύτερης οθόνης που υπάρχει δεξιά στο ταμπλό μπορούν να ανταλλάσσονται πληροφορίες μεταξύ οδηγού και συνοδηγού.

Την υψηλή τεχνολογία υπογραμμίζουν και τα εμπρός Laserlight φωτιστικά σώματα, τα οποία για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο παραγωγής θα τοποθετηθούν στο BMW i8, ενώ και τα πίσω φανάρια είναι τεχνολογίας OLED (organic LEDs). Αυτά δεν χρειάζονται ανακλαστήρες όπως στα συμβατικά φανάρια, έχουν ομοιόμορφο φωτισμό και πολυ λεπτό σχεδιασμό.

Get it on Google Play Download on the App Store