Ανανέωση για τις BMW M6 Coupe, Convertible και Gran Coupe


Η BMW ανανεώνει ολόκληρη την Σειρά M6, η οποία αποτελείται από τις άκρως δυναμικές και ποθητές εκδόσεις Coupe, Convertible και Gran Coupe. Εξωτερικά οι αλλαγές που έχουν γίνει αφορούν στην προσθήκη των υψηλής τεχνολογίας LED φωτιστικών σωμάτων, στον ανασχεδιασμό της παραδοσιακής μάσκας και στις νέες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου των 19 ή 20 ιντσών. Τον σπορτίφ χαρακτήρα τους τονίζουν ακόμα ο ενσωματωμένος διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα, οι διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, τα λογότυπα M και η οροφή από ανθρακόνημα στις εκδόσεις Coupe και Gran Coupe. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι διάχυτη και ενισχύεται από την επένδυση όλων των επιφανειών με ακριβό δέρμα.

Την κίνηση και των τριών M6 αναλαμβάνει ο V8 TwinPower Turbo των 4.4 λτ. απόδοσης 560 ίππων και 680 Nmροπής από τις μόλις 1.500 σ.α.λ.., συνδυασμένος με το 7 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Πιο γρήγορη στην επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα είναι η Μ6 Coupe με χρόνο 4,5 δλ., η M6 Gran Coupe ακολουθεί με 4,6 δλ. και η Convertible είναι η πιο «αργή» με 4,8 δλ. Πληροφοριακά, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται μεταξύ 9,9-10,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από 231 έως 239 γρ./χλμ.

Επίσης υπάρχει και το προαιρετικό πακέτο Competition Package με 575 ίππους και ταχύτερη επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα κατά 0,1 δλ. Επιπλέον, περιλαμβάνει σπορ εξατμίσεις σε μαύρο χρώμιο, αποκλειστικές 20άρες ζάντες και πιο σπορτίφ «στήσιμο» της ανάρτησης. 

Get it on Google Play Download on the App Store