Νέα BMW M6 Coupe Competition Edition με 600 ίππους

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η BMW παρουσιάζει τη νέα ειδική έκδοση M6 Coupe Competition Edition, με μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού, στιλιστικά χαρακτηριστικά και πανίσχυρο κινητήρα. Η Competition Edition είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με τη BMW M6 Coupe και με επιλογές δύο χρωμάτων, το Alpine White με τις BMW M λωρίδες και το μεταλλικό Austin Yellow. Τη δυναμική εξωτερική εμφάνιση τονίζουν οι ματ μαύρες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, η μαύρη μάσκα, χειρολαβές και πλαίσια των θυρών. Από ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένο το διακριτικό σπόιλερ στο πίσω καπό και ο διαχύτης στον προφυλακτήρα.


Στο εσωτερικό της BMW M6 Coupe Competition Edition όλες οι επιφάνειες είναι ντυμένες με μαύρο δέρμα συνδυασμένο με ραφές αντίθεσης και στις πόρτες υπάρχουν διακοσμητικά M6 Competition. Επίσης, τα ένθετα στο ταμπλό, κοσνόλα και ο επιλογέας των ταχυτήτων είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και το M sport τιμόνι έχει επένδυση αλκαντάρα. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ακόμα τα καθίσματα με τις πολλαπλές ρυθμίσεις και το υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Bang & Olufsen με τα 16 ηχεία των 1.200 watt.

Για την κίνηση της M6 Coupe Competition Edition φροντίζει το V8 M TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο των 4.4 λτ. ισχύος 600 ίππων και 700 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει τη κουπέ BMW στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ., στα 0-200 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store