Νέα Cadillac Escalade μήκους έως 5,7 μέτρων!

Ένα από τα πιο δημοφιλή μεγάλα SUV των Η.Π.Α., η Cadillac Escalade παρουσιάστηκε στη νέα 4η κατά σειρά γενιάς της, η οποία εντυπωσιάζει με τα XXL χαρακτηριστικά της, παραμένοντας και πάλι ένα άκομψο -εξωτερικά τουλάχιστον- αυτοκίνητο, ειδικά δε αν το συγκρίνουμε με μεγάλα ευρωπαϊκά SUV. Το βασισμένο σε πλαίσιο τύπου σκάλας αμάξωμα της νέας Escalade έχει μήκος 5.180 χιλιοστών στην έκδοση με το «κοντό» μεταξόνιο των 2.946 χιλιοστών, ενώ με το μακρύτερο μεταξόνιο των 3.302 χιλιοστών το μήκος της φτάνει τα 5.698 χιλιοστά.

Αισθητά πιο κομψό και εξαιρετικά πολυτελές είναι το εσωτερικό, το οποίο θυμίζει επιβατικού αυτοκινήτου παρά SUV. Φυσικά οι χώροι για τους έως 7 επιβάτες είναι άπλετοι, οι οποίοι φιλοξενούνται σε ισάριθμα καθίσματα – πολυθρόνες. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης σε κάθε επίπεδο, ενώ λόγω του ότι η Escalade είναι δημοφιλής και στους κλέφτες, εφοδιάζεται με αισθητήρες εισβολής, κλίσης και θραύσης γυαλιού, τα οποία υποστηρίζονται από τη βοήθεια OnStar Stolen Vehicle Assistance της φίρμας.

Οι αγοραστές του νέου θηριώδους SUV θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς. Παράλληλα, την κίνησή του αναλαμβάνει το V8 άμεσου ψεκασμού… μηχανοστάσιο των 6.2 λίτρων με απόδοση 420 και 460 ίππων και 623 Nm ροπής. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, ενώ οι πωλήσεις του νέου Escalade στις Η.Π.Α. θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Get it on Google Play Download on the App Store