Tο νέο μικρό SUV Chevrolet Trax και με τετρακίνηση

Με το Trax, η Chevrolet εισέρχεται στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV-Crossover, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται τον Ιούνιο με τιμή από 19.900 ευρώ. Εξωτερικά, το μήκους 4.248 χλστ. και πλάτους 1.776 χλστ. αμάξωμα παρουσιάζεται ελκυστικό, δυναμικό και έχει το απαραίτητο «περιπετειώδες» look. Σε σχέση με το “αδελφό” Mokka αλλαγμένα είναι τα εμπρόσθια φωτιστικά μαζί με τον προφυλακτήρα, ενώ αντίστοιχες αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος.

Στα υπόλοιπα τμήματά του και ειδικά στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι του νέου Trax, υπάρχει και εκεί στενή συγγένεια με το Opel Mokka. Κατά συνέπεια, το Chevrolet Trax θα διατεθεί σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση, με τη δεύτερη να φέρει αυτόματο σύστημα. Η γκάμα των κινητήρων του αποτελείται από τον 1.6 βενζινοκινητήρα των 115 ίππων της GM, τον 1.4 turbo με τους 140 ίππους, αλλά και το νεότερο 1.7 diesel των 130 ίππων.

Έμφαση έχει δοθεί ακόμα στην πρακτικότητα και τις ανέσεις του εσωτερικού, μέσω των πολλών αποθηκευτικών χώρων και της άνετης καμπίνας, ενώ ο χώρος αποσκευών των 358 λτ. φτάνει έως τα 1.370 λτ. 

Get it on Google Play Download on the App Store