Νέο Chevrolet Cruze στο Πεκίνο με πιο σπορτίφ σχεδίαση

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο κάνει το νέο Chevrolet Cruze, για το οποίο η GM αναφέρει πως εξελίχθηκε από την παγκόσμια ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου. Ωστόσο, σε παλαιότερη ανακοίνωσή της είχε σημειώσει ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που προορίζεται για την αγορά της Κίνας και ότι εκείνο για τη Βόρεια Αμερική θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες και θα είναι διαφορετικό.

Το νέο Cruze βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και διακρίνεται για το μοντέρνο του σχεδιασμό με σπορτίφ γραμμές, ενώ το πίσω άκρο του με την έντονα κεκλιμένη οροφή παραπέμπει στα τετράθυρα κουπέ. Για το εσωτερικό η Chevrolet δεν αποκαλύπτει καμία φωτογραφία, το οποίο ενδεχομένως να μην είναι έτοιμο ακόμα για να παρουσιαστεί.

Στην γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνεται ένας 1.4 λίτρων με άμεσο ψεκασμό και turbo, καθώς και ένας ατμοσφαιρικός 1.5 λίτρων, χωρίς όμως να ανακοινώνονται αποδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, θα υπάρχουν τρία κιβώτια ταχυτήτων, το ολοκαίνουργιο επτατάχυτο διπλού συμπλέκτη DCG, ένα νέο 6τάχυτο μηχανικό και το 6τάχυτο αυτοματοποιημένο S6.

Get it on Google Play Download on the App Store