Το νέο Chevrolet Niva concept είναι πάρα πολύ αγριεμένο!

Η GM-AvtoVAZ αποκαλύπτει το πρωτότυπο Chevrolet Niva, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αύριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας, ενώ το αυτοκίνητο παραγωγής θα λανσαριστεί μέσα στο 2015. Το δεύτερης γενιάς Chevrolet Niva μήκους 4.316 χλστ. (μακρύτερο κατά 260 χλστ.), αν και πρωτότυπο δείχνει ξεκάθαρα πως θα είναι και στην πραγματικότητα, ενώ συνολικά είναι αισθητά πιο μοντέρνο και δυναμικό από το αδιάφορο σχεδιαστικά υπάρχον Chevrolet Niva (καμία σχέση με το κλασικό Lada Niva ή Lada 4×4).

Τον έντονα σκληροτράχηλο και περιπετειώδη εκτός δρόμου χαρακτήρα του τονίζει το ανθρακί ματ χρώμα του αμαξώματος, τα μεγάλα χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 235/70 R16, η σχάρα οροφής με την ρεζέρβα και τους προβολείς ομίχλης, τα προστατευτικά τμήματα γύρω από τα φωτιστικά σώματα, ο αναπνευστήρας του κινητήρα και η μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.

Παράλληλα ο 1.7 λίτρων κινητήρας της υπάρχουσας γενιάς του Chevrolet Niva θα αντικατασταθεί από ένα νέo (για το μοντέλο) 1.800άρη βενζίνης προερχόμενο από τον όμιλο PSA, με απόδοση 135 ίππων και 170 Nm ροπής, συνδυασμένο με 5 σχέσεων μηχανικό κιβώτιο της GM.

Get it on Google Play Download on the App Store