Chevrolet Silverado 3500HD Kid Rock Concept για την εργατιά!

Η Chevrolet παρουσίασε σήμερα στην έκθεση SEMA το πολύ εντυπωσιακό pickup Chevrolet Silverado 3500HD Kid Rock, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Born Free». Ο εν λόγω μουσικός συνεργάστηκε με την Chevrolet για τη δημιουργία του Silverado 3500HD «dually», το οποίο γιορτάζει και τιμά την ελευθερία των αμερικανών εργατών.

Ο γεννημένος στο Μίσιγκαν μουσικός Kid Rock επισκέφθηκε το εργοστάσιο παραγωγής του Silverado HD στο Μίσιγκαν, για να συναντήσει αυτούς που δημιούργησαν το ημιφορτηγό και να μοιραστεί μαζί τους ιδέες για τις τροποποιήσεις του. Οι αλλαγές τελικά που έγιναν εντοπίζονται στη νέα χρωμιωμένη μάσκα με τη βιομηχανική αισθητική, τις 22άρες νίκελ ζάντες, τα φιμέ παράθυρα και τα χρωμιωμένα σκαλοπάτια. Παράλληλα κυρίαρχο χαρακτηριστικό δεν είναι άλλο από τις τα δύο μεγάλα… μπουριά των εξατμίσεων. Το εσωτερικό έχει ντυθεί με αποκλειστικό δέρμα χρώματος Sky Cool Gray, διαθέτει νέο πίνακα οργάνων, λογότυπο «Made in Detroit» στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και ενισχυμένο ηχοσύστημα.

Εντυπωσιακά είναι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μήκους 6,5 μέτρων Silverado 3500HD, το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 6.6 λίτρων ισχύος 397 ίππων και 1.037 Nm ροπής από τις μόλις 1.600 σ.α.λ.! Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση και το αυτόματο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, η ελκτική του ικανότητα φτάνει τα 10.251 κιλά!

Get it on Google Play Download on the App Store