Νέα DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5 Performance Line

Η DS παρουσιάζει τη νέα εκλεπτυσμένη και σπορτίφ σειρά Performance Line για τα μοντέλα της DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 και DS 5, η οποία σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς και σχεδιαστές της DS μαζί με το τμήμα DS motorsport.

Όλα τα μοντέλα DS Performance Line είναι διαθέσιμα σε διχρωμία μαύρου σε συνδυασμό με μια παλέτα επτά χρωμάτων για το DS 3, έξι για το DS 4, και πέντε για το DS 5. Οι νέες μεγάλες μαύρες γυαλιστερές ζάντες διαθέτουν στο κέντρο το λογότυπο DS σε κόκκινη απόχρωση Carmine, ενώ τρίχρωμες γραμμές σε αποχρώσεις κόκκινου, χρυσού και λευκού βρίσκονται διακριτικά σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, όπως είναι στα καλύμματα των καθρεπτών, στην πίσω αεροτομή και στο καπό, ενώ οι εμπρός πόρτες κοσμούνται από τα ειδικά εμβλήματα DS Performance Line.

Στο εσωτερικό αυτών DS ξεχωρίζουν ο LED φωτισμός, τα νίκελ διακοσμητικά στο τιμόνι και στο εσωτερικό των μασπιέ και οι νέες μαύρες επενδύσεις με την ειδική ραφή.

Για την κίνηση των DS Performance Line υπάρχει μια ευρεία γκάμα μηχανικών συνόλων βενζίνης και πετρελαίου. Τα DS 3 και DS 3 Cabrio διατίθενται με τους βενζίνης PureTech 110 και 130 και τους ντίζελ BlueHDi 100 και 120,  το DS 4 με τους βενζίνης PureTech 130, THP 165 και 210 και τους ντίζελ BlueHDi 120, 150 και 180. Τέλος, το DS 5 περιλαμβάνει τα μηχανικά σύνολα THP 165 και 210 και BlueHDi 150 και 180.

Get it on Google Play Download on the App Store