Αν η Citroen έφτιαχνε… «αγροτικό»

Το pickup τελευταία έχουν γίνει της μόδας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο παιχνίδι θα μπουν τόσο η Mercedes-Benz όσο και η Renault, καθώς οι μελέτες τους δείχνουν πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους οχήματα. Πως θα ήταν όμως αν έκανε κάτι τέτοιο και η Citroen;

Την απάντηση στην παραπάνω ερώτησή μας τη δίνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi Design ο οποίος ετοίμασε ένα ψηφιακό σχέδιο, το οποίο απεικονίζει ένα πιθανό pickup της Citroen.

Προφανώς το σχέδιό του δανείζεται πολλά από τα αισθητικά στοιχεία που συναντάμε στα νέα μοντέλα της γαλλικής μάρκας και κυρίως στο C3 Aircross το οποίο πρόσφατα έκανε την επίσημη εμφάνισή του και μπορείτε να διαβάστε περισσότερα για αυτό εδώ.

Αν πάντως στη Citroen αποφάσιζαν ένα τέτοιο εγχείρημα, τότε το πιθανμότερο θα ήταν να συνεργαστεί με την Toyota, με την οποία ήδη συνεργάζεται για το C1, ενώ σίγουρα θα βλέπαμε το αγροτικό και με τα σήματα της ομόσταυλης Peugeot.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για συνεργασία με την Mitsubishi, κάτι το οποίο θεωρούμε απίθανο, καθώς η ιαπωνική μάρκα είναι πλέον κομμάτι της κοινοπραξίας Renault-Nissan.

Διαβάστε ακόμη:

Opel Astra GTC κυνηγάει Renault Megane RS και διαλύεται… (+video)

Citroen C5: Το τελευταίο των… υδροπνευματικών

Get it on Google Play Download on the App Store