Η Citroen θα επαναφέρει τη C5 το 2020

Παρά τις περί αντιθέτου ειδήσεις, η Citroen θα φέρει τελικά την 3η γενιά της μεσαίας C5 το 2020, όπως αποκάλυψε το αφεντικό της μάρκας, η κα. Linda Jackson, κατά τη διάρκεια της φετινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Θυμίζουμε ότι η C5 δεν πωλείται πλέον στην Ευρώπη από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά συνεχίζει την καριέρα της στην Κίνα μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε ακόμα: Πρεμιέρα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης για το Citroen C3 Aircross

Εκτός από τη νέα C5, η κα. Jackson αποκάλυψε επίσης ότι το νέο SUV της εταιρείας, το C5 Aircross, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης στην Κίνα, θα έρθει το 2018 στην Ευρώπη. Το νέο C5 Aircross φέρει μάλιστα και ένα νέο σύστημα ανάρτησης με υδραυλικά στοπ, αντικαθιστά την περίφημη υδροπνευματική ανάρτηση της εταιρείας.

Τέλος και σε ό,τι αφορά στην πρόσφατη απόκτηση της Opel από το PSA Group, η κα. Jackson τόνισε ότι αυτή δεν θα επηρεάσει την στρατηγική της Citroen σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά της μοντέλα, ενώ το νέο παραπάνω σύστημα ανάρτησης θα είναι μοναδικό χαρακτηριστικό των μελλοντικών μοντέλων της εταιρείας και δεν θα «δανειστεί» στην Opel.

Διαβάστε ακόμα: Top 5 φθηνότερα μικρά diesel της αγοράς

 

Get it on Google Play Download on the App Store