Ανανέωση για τα πιο οικογενειακά Dacia

Μετά τα ανανεωμένα Sandero και Logan, η Dacia ανανεώνει και τα πολυμορφικά της μοντέλα Dokker και Lodgy, εστιάζοντας κυρίως στην εμφάνισή τους. Έτσι, τα δύο MPV διαθέτουν πλέον μια νέα εμπρόσθια γρίλια που τους χαρίζει μια λίγο πιο μοντέρνα παρουσία, «φρεσκαρισμένη» πίσω πόρτα στο Lodgy με χρώμιο, αλλά και νέες ζάντες 16 ιντσών.

Διαβαστε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Renault Megane ντίζελ 1.5 dCi 110

Στο εσωτερικό των δύο μοντέλων έχει τοποθετηθεί το νέο τιμόνι 4 ακτίνων που προέρχεται από το ανανεωμένο Sandero, μαζί με νέους αεραγωγούς, καινούργιες χρωμιωμένες επενδύσεις στην κονσόλα, αλλά και νέες ταπετσάριες.

Επιπλέον των παραπάνω η Dacia προσφέρει στάνταρ στις εκδόσεις Stepway των δύο μοντέλων υποβραχιόνιο για τον οδηγό, πίσω αναδιπλούμενα τραπεζάκια, αλλά και ένα νέο δίχτυ συγκράτησης αποσκευών στο πορτ-μπαγκάζ. Προαιρετικά, προστίθεται η επιλογή για κάμερα οπισθοπορείας (κόστος μόνο 200 ευρώ στη Γαλλία).

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Renault Kadjar 1.2 TCe 130 PS

Η γκάμα των κινητήρων των δύο μοντέλων δεν αλλάζει και έτσι τα Dacia Dokker και Lodgy έρχονται και πάλι με τον ατμοσφαιρικό 1,6 λτ. βενζινοκινητήρα των 100 ίππων, τον 1.200άρη turbo των 115 ίππων, αλλά και τον 1,5 λίτρων dCi diesel με 90 άλογα και για τα δύο, μαζί με την έκδοση του ίδιου μοτέρ με 75 ίππους για το Dokker και 110 ίππους για τo Lodgy.

Τιμολογιακά, στη Γαλλία οι τιμές ξεκινούν από πολύ χαμηλά, με το ανανεωμένο Dacia Dokker να κοστίζει μόνο από 9.650 ευρώ και το Lodgy από 10.150 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Get it on Google Play Download on the App Store