Πλήρης αποκάλυψη για το νέο Dacia Duster

Την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε παρουσιάσει τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Dacia Duster. Πλέον η Dacia έδωσε περισσότερες φωτογραφίες στην δημοσιότητα, στις οποίες απεικονίζεται αυτή τη φορά και το πλήρως ανανεωμένο εσωτερικό του.

Δείτε ακόμη: Όλα τα νέα μοντέλα της έκθεσης αυτοκινήτου Φρανκφούρτη 2017

Το Dacia Duster παρουσιάστηκε το 2009 και ήρθε για να βάλει ξανά στον χάρτη της αυτοκίνησης τη ρουμάνικη μάρκα, ενώ από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 1.000.000 μονάδες. Πλέον όμως έχουμε και επισήμως τη δεύτερη γενιά του και οι εικόνες είναι παραπάνω από αποκαλυπτικές.

Σύμφωνα με την ίδια την μάρκα έχουμε να κάνουμε με μία ολοκαίνουργια έκδοση, η οποία έχει αλλάξει σε όλα της.

Το αμάξωμα του νέου Dacia Duster δεν μοιράζεται κανένα σημείο με το τωρινό μοντέλο. Οι κυριότερες αλλαγές του είναι στο εμπρός μέρος, στα φώτα με τα LED στοιχεία και την μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος τα φώτα ξεχωρίζουν με το σχεδιασμό τους. Το καπό έχει πιο έντονο ανάγλυφο πλέον, το εμπρός παρμπίζ είναι 100 χλστ. πιο μπροστά, οι αλουμινένιες μπάρες οροφής είναι ανασχεδιασμένες και οι ζάντες αλουμινίου το ίδιο. Παρών είναι και το χρώμιο τόσο στον εμπρός όσο και στον πίσω προφυλακτήρα.

Δείτε επίσης: Έτσι βάζεις «εμπρός» χωρίς μπαταρία στο κλειδί (+video)

Από την άλλη στο εσωτερικό του συναντάμε πλέον ποιοτικότερα υλικά, σύμφωνα με την Dacia, βελτιωμένη εργονομία, ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, ταμπλό και πάνελ θυρών αλλά και καλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Ο εξοπλισμός του θα είναι πλουσιότερος από την βασική έκδοση, ενώ το σύστημα πολυμέσων είναι σύγχρονο και διαθέτει πλήθος λειτουργιών.

Get it on Google Play Download on the App Store