Νέο Dacia Duster Édition 2016 και Logan, Sandero με αυτόματο κιβώτιο

Για πρώτη φορά στην γκάμα της Dacia περιλαμβάνεται αυτοματοποιημένο 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο Easy-R, ενώ το δημοφιλές Duster παρουσιάζεται στη νέα έκδοση Édition 2016. Με το Easy-R θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα τέλη του 2015 τα μοντέλα Sandero, Sandero Stepway, Logan και Logan MCV, σε συνδυασμό με τον 0.9 λτ. TCe κινητήρα απόδοσης 90 ίππων και 140 Nm ροπής. Μαζί και με το Stop & Start, η κατανάλωση ανέρχεται στα 4,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 109 γρ.χλμ.

Το αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Easy-R δε διαθέτει πεντάλ συμπλέκτη και περιλαμβάνει δύο τρόπους λειτουργίας, τους Drive και Manual. Στην επιλογή Drive οι αλλαγές γίνονται αυτόματα και στη Manual o οδηγός μετακινεί τον επιλογέα ταχυτήτων πάνω ή κάτω (+ ή -) για τις εναλλαγές των 5 σχέσεων μετάδοσης.

Περνώντας στη νέα έκδοση Dacia Duster Édition 2016, διαθέτει περισσότερο στιλ και πλουσιότερο εξοπλισμό. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το νέο χρώμα Altaï Green το οποίο αντικαθιστά το Olive Grey και τις νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών. Στο εσωτερικό διατίθενται επενδύσεις μαύρου ή γκρι, διακοσμητικά σε γκρι πλατίνας και προαιρετικά το σύστημα πολυμέσων MEDIA-NAV Evolution.

 

Get it on Google Play Download on the App Store