Νέο Daihatsu Terios: Πρώτη επίσημη εικόνα

Η Daihatsu πριν λίγο καιρό παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο ένα νέο πρωτότυπο μικρό SUV μοντέλο με την ονομασία DN Trec, το οποίο όπως σας είπαμε αποτελεί προάγγελο του νέου Terios. Πλέον έρχεται και η πρώτη επίσημη εικόνα του να μας δικαιώσει.

Δείτε ακόμη: Ford Focus RS δεύτερης γενιάς πωλήθηκε ακριβότερα από το καινούργιο

Αν και η φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η ιαπωνική μάρκα δεν είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική, διακρίνουμε την σιλουέτα του αυτοκινήτου, τουλάχιστον από το ύψος των χειρολαβών και πάνω, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα πως το εμπρός μέρος ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα του τελευταίου Daihatsu Terios.

Αν και πληροφορίες ακόμη δεν υπάρχουν, καθώς είναι πολύ νωρίς για επίσημα στοιχεία, θα αναφέρουμε πως το μήκος του πρωτότυπου Daihatsu DN Trec ήταν 3.980 χλστ., ενώ πλάτος και ύψος ήταν στα 1.695 χλστ. και 1.600 χλστ. αντίστοιχα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία που μπορούμε να αντλήσουμε από αυτή την εικόνα, αυτά είναι οι ράγες οροφής, το φλας στους εξωτερικούς καθρέφτες, η ενσωματωμένη αεροτομή οροφής και τα μεγάλα πίσω φώτα σε κόκκινο και λευκό χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Daihatsu Terios 1.5 (2006-2013)

Για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά για την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για τα επίσημα αποκαλυπτήριά του.

Get it on Google Play Download on the App Store