Πωλείται Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 «Martini 5»

Η εικονιζόμενη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 «Martini 5» εκτός από ένα θρυλικό μοντέλο, είναι και εξαιρετικά σπάνιο καθώς έχει κατασκευαστεί στη συγκεκριμένη έκδοση σε μόλις 400 μονάδες και είναι προς πώληση με μόλις 16.000 χλμ. στο οδόμετρο.

Σύμφωνα με τον οίκο πωλήσεων «αυτοκινητικών διαμαντιών», αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, Girardo & Co. η Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 «Martini 5» στην οποία έχει βάλει πωλητήριο είναι το υπ’ αριθμόν 240 μοντέλο που κατασκευάστηκε, από τα συνολικά 400 που πέρασαν τη γραμμή παραγωγής. Στο κοντέρ της έχει σχεδόν 16.000 χλμ., από το τιμόνι της έχουν περάσει μόλις δύο ιδιοκτήτες, ενώ κύλησε από τη γραμμή παραγωγής το 1992.

Έχει συντηρηθεί αποκλειστικά σε συνεργεία της Lancia και τα πάντα επάνω της είναι γνήσια, ενώ περιλαμβάνονται ακόμη και τα εγχειρίδια αλλά και το κιτ με τα εργαλεία.

Δείτε επίσης: Η Mercedes-Maybach των 300.000 ευρώ

Για την ιστορία να πούμε πως η Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 «Martini 5» ήταν μία ειδική έκδοση η οποία δημιουργήθηκε από την ιταλική μάρκα για να εορταστούν τα πέντε σερί πρωταθλήματα της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι (WRC).

Η τιμή της δεν είναι ανακοινώσιμη, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να θαυμάσετε το αυτοκίνητο μέσα από τις εικόνες και γιατί όχι, αν βρεθείτε ποτέ στο νοτιοδυτικό Λονδίνο να κάνετε μια βόλτα να το δείτε από κοντά στον οίκο Girardo & Co

Get it on Google Play Download on the App Store