Απίστευτη αγγελία RX-8 σε χαμηλή τιμή και μοτέρ για κλάματα…

Αυτό το μεταχειρισμένο Mazda RX-8 πωλείται για μόλις 3.500 ευρώ. Τιμή εξαιρετικά χαμηλή για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο είναι του 2004. Και όχι δεν είναι τρακαρισμένο αλλά έχει κάτι άλλο κάτω από το καπό του που πραγματικά θα σας φανεί απίστευτο.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί ιδιοκτήτες Mazda RX-8 έχουν απηυδήσει με την υψηλή κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση λαδιού και την γενικότερη συντήρηση του περιστροφικού κινητήρα.

Δείτε επίσης: Άμπαλος οδηγός Honda S2000 πέφτει επάνω σε δέντρο, στην ευθεία… (+video)

Προκειμένου λοιπόν να βρουν διέξοδο στο πρόβλημά τους καταφεύγουν σε λύσεις ακραίες όπως η αλλαγή του μοτέρ. Μόνο που ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης το παράκανε, καθώς κάτω από το καπό του ιαπωνικού σπορ κουπέ μοντέλου έβαλε τον κινητήρα 1.4 λτ. από ένα Renault (Twingo αναγράφει η αγγελία την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ), το οποίο αποδίδει… 70 ίππους!

Κατά τα λοιπά το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καλοεξοπλισμένο. Οπότε η ερώτηση είναι η εξής: Θα έδινες αυτά τα χρήματα για ένα Mazda RX-8 μόνο και μόνο για το φαίνεσθε και για καθόλου οδηγική ευχαρίστηση;

Get it on Google Play Download on the App Store