Μια Bentley που δεν είναι… Bentley για 46.500 ευρώ

Η εικονιζόμενη Bentley Continental μπορεί να μοιάζει αρκετά με το πολυτελές βρετανικό κουπέ, μόνο που κάτω από το αμάξωμα δεν έχει καμία σχέση με Bentley. Πρόκειται για μια ρεπλίκα βασισμένη σε Ford Mustang GT, ενώ σύμφωνα με την αγγελία αυτός που τη “μετάλλαξε” δαπάνησε σχεδόν 100.000 δολάρια (93.135 ευρώ) για τις… πλαστικές επεμβάσεις. Ωστόσο διαθέτει και κάποια αυθεντικά τμήματα από Bentley όπως είναι τα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, οι αεραγωγοί στο ταμπλό, το ρολόι της Breitling κ.λπ. Παράλληλα για το εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ακριβά δέρματα και το ταμπλό θυμίζει Bentley, όμως οι πόρτες είναι της Ford.

Την κίνηση της “μαϊμού” Bentley αναλαμβάνει ένα V8 υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 4.6 λτ. ισχύος γύρω στους 550 ίππους, συνδυασμένο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Για την πέδηση φροντίζουν μεγάλοι δίσκοι της Brembo εμπρός και πίσω, ενώ για την επαφή με την άσφαλτο υπάρχουν 20άρες ζάντες.

Δείτε ακόμα: Bigfoot Mercedes 300ΤΕ με βάση Unimog για 5.000 ευρώ

Μετά από όλες αυτές της αλλαγές και με ένα χρόνο περίπου στην κυκλοφορία, αυτή η Bentley Mustang πωλείται στην τιμή στων 49.900 δολαρίων. Θα τα δίνατε;

Get it on Google Play Download on the App Store