Η εντυπωσιακή Cadillac Elmiraj Concept

Η Cadillac με την παρουσίαση του πρωτότυπου μεγάλου και πολυτελούς δίπορτου κουπέ Elmiraj δείχνει τις προθέσεις της για την εξέλιξη ενός ανάλογου αυτοκινήτου παραγωγής στο μέλλον που θα ανταγωνιστεί τη Mercedes S-Class, αλλά και την σχεδίαση που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά της μοντέλα. Το… extra large διαστάσεων αμάξωμα της Elimraj έχει μήκος 5.207 χλστ., πλάτος 1.930 χλστ., ύψος 1.397 χλστ. και ζυγίζει 1.814 κιλά, ενώ, τροφοδοτείται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4.5 λίτρων απόδοσης 500 ίππων και 678 Nm ροπής.

 

Εξωτερικά το 4θέσιο αμάξωμα της Cadillac Elmiraj Concept ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία «Art & Science» και διακρίνεται για τα πολύ λεπτά, κάθετα σε σχήμα μπούμερανγκ φωτιστικά σώματα, τη μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα, τις πολύ χυτές φόρμες με το πολύ μακρύ εμπρός καπό και τις ευμεγέθεις ζάντες διαμέτρου 22 ιντσών.

Στο εσωτερικό με την φουτουριστική και high tech σχεδίαση κυριαρχεί παράλληλα η διάχυτη πολυτέλεια, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί «εξωτικά» υλικά, όπως δέρμα καμήλας για τις επενδύσεις και το πολύ ακριβό ξύλο Rosewood Βραζιλίας.

Get it on Google Play Download on the App Store