Bugatti Veyron αφιερωμένη στον Jean Bugatti

Η νέα ειδική έκδοση της Bugatti Veyron είναι αφιερωμένη στον Jean Bugatti, γιο του ιδρυτή της γαλλικής φίρμας Ettore Bugatti και δημιουργό της Type 57SC Atlantic, ενώ πρόσφατα είχε παρουσιάσει και την Bugatti Veyron Jean-Pierre Wimille. H «Jean Bugatti» Grand Sport Vitesse θα παραχθεί και αυτή σε μόλις 3 αντίτυπα, με το καθένα από αυτά να κοστίζει 2,28 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς φόρους…).  

Τα στοιχεία που την κάνουν ακόμα πιο μοναδική είναι το εξωτερικό χρώμα jet black με το ορατό ανθρακόνημα που είναι κατασκευασμένο το αμάξωμα, η παραδοσιακή μάσκα σε σχήμα πετάλου και το λογότυπο EB στο πίσω τμήμα του αμαξώματος κατασκευασμένα από πλατίνα και την τάπα του δοχείου καυσίμου με χαραγμένη την υπογραφή του Jean Bugatti. Στο εσωτερικό έχει συνδυαστεί με μοναδικό τρόπο η πολυτέλεια με τον σπορ χαρακτήρα και κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε τόνους μπεζ και καφέ.

Η Bugatti Veyron «Jean Bugatti» τροφοδοτείται με τον W16 κινητήρα των 8.0 λίτρων απόδοσης 1.200 ίππων και 1.500 σ.α.λ., ο οποίος επιταχύνει το supercar στο 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα και του χαρίζει τελική ταχύτητα 408 χλμ./ώρα. 

Get it on Google Play Download on the App Store