Νέο αυτόματο Tata GenX Nano με τιμή από 2.750 ευρώ!

Το φθηνότερο αυτοκίνητο του κόσμου εκσυγχρονίζεται και μαζί με την ανανέωση εφοδιάζεται για πρώτη φορά στα επτά χρόνια παραγωγής του με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το νέο GenX Nano λανσάρεται στην Ινδία με τιμή που ξεκινά από 199.000 Ρουπία (2.750 ευρώ) στην έκδοση με μηχανικό κιβώτιο, ενώ στην πιο πλούσια με το Easy Shift Αυτοματοποιημένο Μηχανικό Κιβώτιο κοστίζει από 269.000 Ρουπία (3.700 ευρώ).

Το πιο σύγχρονο από ποτέ Tata GenX Nano διακρίνεται εξωτερικά από τους νέας σχεδίασης προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα και τα σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο τιμόνι, ενώ ξεχωρίζει και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου των 5 ταχυτήτων. Το Nano εφοδιάζεται με 24 λίτρων ρεζερβουάρ, ενώ η κατανάλωση με το μηχανικό κιβώτιο ανέρχεται στα 4,3 λτ./100 χλμ. και με το αυτόματο ανεβαίνει στα 4,5 λτ./100 χλμ.

Ο τοποθετημένος πίσω 2κύλινδρος κινητήρας των μόλις 624 κ.εκ. διαθέτει ψεκασμό πολλαπλών σημείων, είναι υδρόψυκτος ατμοσφαιρικός, με 2 βαλβίδες στον κύλινδρο και αποδίδει 38 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και 51 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ. Την ευκολία στους χειρισμούς ενισχύει το τιμόνι με την ηλεκτρική υποβοήθηση. Στον εξοπλισμό του προσφέρονται ακόμα ηχοσύστημα με Bluetooth, radio CD, USB, AUX, ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων, ηλιοροφή, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινες επενδύσεις, body kit κ.α.

Get it on Google Play Download on the App Store