Νέο Buick Avista coupe concept δείχνει και το νέο Opel GT;

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ θα κάνει το νέο εντυπωσιακό 2+2 κουπέ Buick Avista concept, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί και τον προπομπό του μελλοντικού Opel GT. Άλλωστε αρκετά μοντέλα της Buick ταυτίζονται με αντίστοιχα της Opel, όπως είναι για παράδειγμα το Buick Cascada, το Verano (Astra Sedan), το Encore (Mokka) και το Regal (Insignia).

Το μυώδες και άκρως δυναμικού σχεδιασμού Buick Avista βασίζεται στην πλατφόρμα του Chevrolet Camaro και τροφοδοτείται με 3.0 λτ. V6 twin-turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 400 ίππων. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου στους πίσω τροχούς με τα φαρδύτερα ελαστικά και τις μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 20 ιντσών.

Σπορ και φουτουριστικό είναι το εσωτερικό του Buick Avista με τον ρευστό σχεδιασμό, όπου σχεδόν τα πάντα έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια 3D εκτυπωτών. Παράλληλα ξεχωρίζουν οι ψηφιακές οθόνες με τα χειριστήρια αφής και τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα και αλουμίνιο. Έμφαση έχει δοθεί και στις ανέσεις των επιβατών, μέσων του προηγμένου συστήματος ακύρωσης θορύβου και του κλιματισμού που περιλαμβάνει ιονισμό του αέρα και αρωματοθεραπεία!

Get it on Google Play Download on the App Store