Νέο «θηρίο» Isuzu D-Max Beast σε μόλις 360 αντίτυπα

Η Isuzu λανσάρισε αυτή τη φορά στην αγορά της Μαλαισίας μία νέα ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του pick-up μοντέλου της D-MAX, που θα διατεθεί σε μόλις 360 αντίτυπα. Πρόκειται για το D-Max Beast, το οποίο διαθέτει ακόμα πιο μυώδη και σκληροτράχηλη εμφάνιση αλλά και πολυτέλεια μέσω των διαφόρων προσθηκών που έχουν γίνει στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Εξωτερικά ξεχωρίζει από την γκρι μάσκα (αντί νίκελ), το μαύρο ματ προστατευτικό στον εμπρός προφυλακτήρα με την ασημί ποδιά, τις μαύρες προεκτάσεις των φτερών όπως επίσης τους μαύρους καθρέπτες, χειρολαβές των θυρών, πίσω προφυλακτήρα και μπάρες στον χώρο φόρτωσης. Μαύρες με την σειρά τους είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών. Όλα αυτά τα μαύρου χρώματος εξοπλιστικά στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με το λευκό ή ασημί χρώμα του αμαξώματος που διατίθενται το D-Max Beast.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις μαύρου – γκρι με το λογότυπο «Beast» στις πλάτες. Επιπλέον, εξοπλίζεται με οθόνη αφής 6,2 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, με κάμερα οπισθοπορείας, κλιματισμό και όλα τα γνωστά στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας.

Δύο είναι οι διαθέσιμοι κινητήρες πετρελαίου, ο 2.5 λτ. με απόδοση 136 ίππων και 320 Nm ροπής και ο 3.0 λτ. ισχύος 177 ίππων και 380 Nm ροπής. Οι τιμές του ξεκινούν από τα 119.559 ρινγκίτ Μαλαισίας για το 2.5 λτ.  και από 127.548 για το 3λιτρο (25.993 και 27.730 ευρώ αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store