«Διάφανη» Ferrari Enzo πωλείται για 3,1 εκατομμύρια ευρώ!

Βαρεθήκατε (τρόπος του λέγειν) να βλέπετε μεταχειρισμένες κόκκινες Ferrari Enzo, όμοιες μεταξύ τους να πωλούνται μερικά εκατομμύρια ευρώ; Ε, λοιπόν η συγκεκριμένη Enzo είναι σίγουρα διαφορετική από τις υπόλοιπες, αφού δεν είναι βαμμένη με κάποιο χρώμα, παρά μόνο με διάφανο βερνίκι, το οποίο αφήνει σε κοινή θέα το εξωτικό ανθρακόνημα σε κάθε επιφάνεια του εντυπωσιακού αμαξώματος.

Σύμφωνα με την αγγελία, πρόκειται για τη μοναδική Ferrari Enzo που έφυγε από το εργοστάσιο με μόνο βερνίκι, κάτι που αμέσως την κάνει μοναδική σε σχέση με τις 399 υπόλοιπες Enzo που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2002 και 2004.

Παράλληλα και το εσωτερικό της είναι ξεχωριστό, αφού όλες σχεδόν οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με κόκκινο δέρμα αλκαντάρα. Η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι εξαιρετική μέσα – έξω, ενώ από το 2004 έχει διανύσει μόλις 5.104 χιλιόμετρα.

Φυσικά η Enzo παραμένει αρκετά «μάχιμη» σε επιδόσεις, καθώς ο ατμοσφαιρικός V12 6.0 λτ. κινητήρας απόδοσης 660 ίππων και 657 Nm ροπής επιταχύνει το ελαφρύ αμάξωμα των 1.255 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store