Κουίζ: Πιο νέο μοντέλο είναι αυτό;

Όπως έχουμε αναφέρει σε λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης (21-29 Απριλίου) και σε αυτή θα κάνουν πρεμιέρα πολλά νέα μοντέλα διαφόρων εταιρειών γνωστών αλλά και άγνωστων στην Ευρώπη. Ένα από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν είναι και το εικονιζόμενο. Σίγουρα θα σας θυμίζει κάποια ιαπωνικής κυρίως ή και κορεατικής καταγωγής και μάλιστα θα έχετε βρει ενδιαφέρουσα την σχεδίασή του.

Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για το νέο παγκόσμιο μοντέλο ΧΤ της κινεζικής φίρμας Chang’an Eado, το οποίο σύμφωνα με τις τωρινές πληροφορίες δεν θα το δούμε στην Ευρώπη. Εκτός από την εξωτερική ελκυστική του σχεδίαση, μοντέρνα στοιχεία παρουσιάζει και στο εσωτερικό, το οποίο ίσως αναπόφευκτα θυμίζει άλλων αυτοκινήτων.  

Το Chang’an Eado ΧΤ παρουσιάζει ενδιαφέρον και όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αφού θα εφοδιάζεται με turbo κινητήρα 1.5 λίτρων απόδοσης 130 ίππων σε συνδυασμό και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Το συμπέρασμα είναι πως οι κινέζικες εταιρείες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο και εξελίσσονται σε γοργούς ρυθμούς παρουσιάζοντας ολοένα και πιο σύγχρονα μοντέλα που ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. 

Get it on Google Play Download on the App Store